Tuesday, July 13, 2010

Väljaõpe+nv Arendalis /Training+weekend in Arendal

Jajaaa, pole päris pikalt midagi kirjutanud. Eelmine nädal hakkas meil siis väljaõpe. Mis seal koristamisel ikka õppida, eks ole? No ega palju polegi, aga kuna hakkame igasuguseid erinevaid kohti tegema, siis iga päev näidati meile paar kohta ja lasti muidugi ise ka teha. Et saaksime selge pildi, kuidas mida teha jne. Muidugi kõige selle juures oli kõige 'toredam' see, et äratus oli alati varajane. Esmaspäeval nad halastasid meile ja pidime alles kell 8 kohal olema (mis tähendas, et äratus oli kell 6:30). Edasi läks aga nii, et teisipäev-neljapäev pidime olema kohal kell 7 ning reedel lausa 6:15. Reedene äratus oligi meil siis kell 5:00. Naljakas oli veel see, et kuna me tööpäevad ei saa väga pikad olema, jõudsime tavaliselt koju ni 10 ajal ning meil toakaaslane magas veel sel ajal. Väga sürreal.
Reedet ma aga ootasin. Ei, mitte varajase tõusmise pärast, vaid sellepärast et nädala alguses otsustasin nädalavahetuseks Arendali oma 'perele' külla sõita. See otsus tuli sellest, et nägin meie grafikut järgmiseks neljaks nädalaks ning me töötame 6 päeva nädalas. Ja kuna Arendal on nii kaugel, siis ei leia, et oleks mõtet ainult üheks päevaks sinna kohale sõita. Niisiis, reedel kell 13 ajal viis Riana mu ilusasti rongile ning sõit võis alata. Kokku üle 6 tunni kolme erineva rongiga.
Aga oi kui tore oli pereema rongi vastas näha ja tema Tiguaniga kodu poole sõita....sest suht selline tunne oli küll. Ja lapsed võõrastasid ka ainult 5 minutit ja siis ei suutnud ma enam Alexi jutustamist ära kuulata ning Julia oli ka nii armas ning ronis muudkui minu kõrvale vargsi:) Jooksime, vaatasime telekat, jutustasime....NII MÕNUS :)
Nädalavahetus möödus muidugi liig kiirelt. Sai grillitud, vee ääres lastega oldud, krabisid ja krevette püütud, päikest võetud, soolaleivapeol oldud, laupäeva õhtul linna peal (mida ma oma aasta jooksul Arendalis kordagi ju ei teinud:P), pühapäeva hommikusöök verandal, pikad jutud pereemaga, pühapäevaõhtune koduvalmistatud suhkruvatt jne. Asi oli kohe kindlasti seda väärt! :) Ja tahan ka augustis enne Eestisse tagasiminekut veel tagasi minna. Pereisa muidugi pani juba reedel asja paika - küsis suurte imestunud silmadega, et kas ma ei jäägi siis mitmeks nädalaks? :D No tore eksju :)

No comments: