Friday, April 03, 2009

Meie tubli Julia

Täna oli jälle super-soe ilm, nii et käisime lastega päeval õues - no nii oma 1,5 tundi vist nautisime päikest. Ja siis, kui Julia just ütles, et juua tahab, tuli issi kokapudeli ja küpsistega...täitsa plaanimata.
Emme käis aga täna linnas sõbrannadega kokku saamas ning muidugi soppas ka nata. Nii said Julia ja Alex ühesugused särkide ja aluspükste komplektid(no tglt olid mõlemad Alex'ile mõeldud, aga muidugi tahtis Julia täpselt samasugust nagu vennal). Igastahes, kuna Juliale see komplekt nii meeldis, tahtis ta seda selga panna. Ja kes see ikka aluspüksid mähkme peale paneb. Nii pidi ka Julia nagu suur tüdruk ilma mähkmeta olema(ta ise nõudis seda). Tegime kokkuleppe, et kui tal pissihäda tuleb, siis peab meile ütlema. Jõudsime väljas käia ja niisama olla, kui Julia siis tuli ja ütles, et tahab pissile. Ja muidugi istus rahulikult potile ning pissis. Te oleks pidanud nägema neiu enda nägu rõõmust säramas. Tema viimased potikogemused olid haiglasolekuajast, kus ta nuttis ja karjus, kui pissiproovi jaoks potil pidi olema. Igastahes, täna õhtul oli ta meelekindel, et tema läheb ka ilma mähkmeta magama. Nüüd, kui kell on pmst pool üks öösel, kuulsin teda nutmas...arvatavasti tuli pissi. Aga kui see teda ära ei hirmuta, saab meil pisike neiu ka varsti mähkmevabaks:)
Õhtupoole olime ka väljas ja nautisime päikest....mina olin lausa ainult pusa väel, sest väljas oli pmst 18 kraadi. Ning lastel on söögiisu ka parem, kui õues saab süüa(mida nad juba teist päeva järjest teinud on:)
C'est la vie ja elu on ilus!:)

No comments: