Sunday, March 22, 2009

Kevadpildid

Esimene päiksetu päev kohe nõuab minu kolmapäevaseid kevadpilte siia! Et te ikka teaks, et meil on siin kevad käes, samas ajal kui Eestis lumetormid jätkuvad:P
Meie esimene krookus...
...ja teine kaa:)
Ehk siis: "Ma usun päikesesse ka siis, kui see ei paista. Ma usun armastusse ka siis, kui ma seda ei tunne. Ma usun Jumalat ka siis, kui ta vaikib." (Sõnad vangikongi seinal). Ja minu puhul leitud mu viimaselt sünnipäevakaardilt:)

Muidu on elu ilus....pere tarkuses palusid nad pereema vanematel mulle kolmeks päevaks seltsi tulla lapsi valvama, mis tähendab, et ma olen suht palju niisama tsillinud. Täna magasin lausa 10ni ning kell 12 tulin alles toast välja(A)
Ja niipalju ka, et see nädal lähen õppimisega hulluks - nimelt teen teisipäeval norra keele A2 testi, mis tähendab, et pean 8 peatükki meie õpikust iseseisvalt teisipäevaks läbi võtma. Põhjus lihtne - mul on igav norra keele tundides ja tahan tase ülespoole liikuda....aga järgmine tase on päris palju meist ees. Nii ma siis olen siin neljapäevast saadik tuupinud...kuigi vahel on raske, on see samas rahuldust pakkuv:) Saan üle pika aja oma aju kõvasti pingutada. Ning norra keele areng on ka veel suurem....:)

Wednesday, March 18, 2009

Meil on käes kevad!

No täitsa kevad mis kevad! Viimased poolteist nädalat on meil siin ülepäeviti mõnus kõrvetav kevadpäike väljas olnud! Ja ikka +10 kraadi sooja...täna on siis rekord...sooja kõrghetk oli +12.9!
Ja siis mina tegin täna 'kevadpuhastust'. No ametlikult mitte, aga kuna pidin niikuinii tolmuimejaga koristama, otsustasin eriti korralik olla, nii et mu tolmuimejaga mässamine läks nii 3 tundi...no sinna sisse kuulus ka muidugi pisike tolmuvõtt ning asjade õigetele kohtadele liigutamine. Aga ikkagi....see on suht minu rekord!
Ja eile olin ma pisike kevadekuulutaja....otsustasin, et õues on piisavalt soe küll, et minna lühikese seeliku ja retuusidega välja. Ja täitsa õigus oli mul:P Mõnus oli...!
Muidu läheb meil aga vaikselt....Julia pole kaks nädalat lasteaeda jõudnud, kuid kõigi eelduste kohaselt peaks järgmine nädal juba minema. Oleme lasnud tal siinkodus rahulikult oma haigusest taastuda, kuigi antibiootikumid lõppesid tal juba pühapäeval. Parem karta kui kahetseda!
Ja siis niipalju ka, et pereema ja pereisa lähevad nüüd reedel kolmeks päevaks kruiisile...see pereisa tööga seotud, ta peab seal mingi ettekande tegema ja siis läheb pereema kaasa, saavad kahekesi rahulikult mõnuleda. Nad pidid lausa Saksamaale välja jõudma oma kruiisiga....väga vinge! Ma saan siis paar päeva majas perenaine olla....:) See mulle meeldib:P
Ilusat kevadet ka sinnapoole!
Ja siin minu mõnus kevadine uus pusa ka;)

Tuesday, March 10, 2009

Pisike ja kiire ülevaade!

Märtsi algus on meil suht tavaliselt läinud.
Neljapäeval juhtus aga see, et Julia jäi jälle palavikku ja nii läksid vanemad reedel temaga arsti juurde. Tehti paar proovi ja õhtul uriiniproovi testides saadi teada, et tal on kuseteeseonfektsioon. Nad kupatati siis kohe reede õhtul pereemaga haiglasse, kus nad olid kuni pühapäevai lõunani. Siis esmaspäeval käisid veel kontrollis ning kirjutasid end haiglast välja. Igastahes on meie piiga sama rõõmus ja aktiivne nagu varem. Ainuke vahe on, et ta peab hetkel veel antibiootikume võtma ning lasteaeda see nädal ei saa.
Siis niipalju ka, et pühapäeval lendas pereisa Korea'sse koosolekule. Mis tähendab, et ta lendas 24h, et siis koosolekul olla paar päeva ja jälle 24h lennata, et tagasi koju jõuda. Päris hull!
Muidu on vaikselt....olen siin selle nädalavahetusega õppinud, et laste nimel tuleb ikka nii mõnesti asjast loobuda. Nimelt oli ml plaanis laupäeval sõbrannaga kinno minna ning tema juurde ööseks jääda, aga pidin selle plaani tühistama, kui pereema Julia'ga haiglasse läks. Ja naljakas on see, et ma väga nagu ei kahetse midagi. Eks ma proovin see laupäev kinno jõuda!

Ega muud palju polegi, lumi hakkab meil ainult sulama:( Kevad on varsti käes ning oma 4 kuu pärast olen ma tagasi kodus. Täitsa uskumatu!

P.S. Lisasin oma eelmisele postitusele Alex'i sünnipäevast ja koogist pildid ka;)