Monday, November 17, 2008

Vanadus, vanadus....

Igastahes....midagi pole teha, vanadus annab ennast tunda. Nimelt on mul juba aastaid olnud probleem külmade põrandatega.....nimelt külmad põrandad põhjustavad külmi jalgu ja see omakorda jalavalu:S Ja kuigi siin on meil toatemperatuur korralik...no alla 24 naljalt ei lange, siis põrandad on enamuses majas külmad:S Ainult vannituba on taevalik koht, kuhu võiks kohe magama minna. Igastahes...täna otsisin isegi oma villased sokid välja, aga abi ei mingit...ikka jalad valutasid. Kurtsin siis pereemale, kui ta koju jõudis...ja nata aja pärast otsis mulle veel teise paari sokke jalga...nii et olen nüüd õhtul käinud ringi kahe paari villaste sokkidega....ja kui aus olla, siis on tglt ikka veel tiba külm:S Aga ml on lootust paari päeva pärast sussid saada:)

Varem kirjutasin sellest, kuidas ma see aasta oma esimese kõrvitsa lõikusin...nüüd lisan pildid meie pisikestest trick-and-treat-itajatest...no muidugi ei käinud nad kuskil küla peal jooksmas...käisid ainult oma vanaemal õhtul külas....aga ilusad olid nad ikkagi. Alex oli meil muidugi kummitus..mis muud siis.
Ning Julia kass...ehk siis meiekeeli 'püss'[kirjutan hääldust, mitte kirjapilti].
Ja siin pilt meie Juliast 'räpparina'....eile õhtul enne magamaminekut leidis issi mütsi ja muidugi oli vaja see pähe proovida....ja oi kui nunnu ta välja nägi:D
See aga pilt pärast üht vanniskäiku....Julia oma ülinunnu hommikumantliga, mis issi talle Brüsselist ostis, kui septembri lõpus seal käis.

Nüüd juba pea nädal tagasi oli meil lumelootus....hommikul oli aknast vaadates pilt selline....aga järgmisel päeval oli sooja 13kraadi:S....aga nüüd on tglt jälle lootust....täna oli öökülma ning nädalavahetuseks lubas lund. Ja kui muud ei saa, sisi saab külma ilma vähemalt:) Midag ikkagi ju.

No comments: