Wednesday, June 16, 2010

Tööotsingud edenevad

Eile käisime intervjuul, mis läks päris hästi, kui te minu käest küsite. Olime Rianaga koos seal sees ja päris siis meie hariduse ja töökogemuste kohta jne. Hästi selline vaba ja hea õhkkond oli. Viskas nalja meile ja nii :) Täna saime meili, et kas me saaksime reedel minna kokkusaamisele meie regiooni juhiga. Muidugi läheme :)
Täna oli ka meil produktiivne päev. Käisime sõbra vanaema aeda värvimas - pea 5 tundi järjest tegutsesime. Nüüd on jäänud ainult pealmine kiht kogu aiale peale panna. See ei peaks raske olema, sest pool tööd saab ilusasti rullikuga ära teha, samas kui senimaani oleme ainult pintslitega mässanud. Yay! Kuigi vanaema homme kodus pole, plaanime siiski sinna minna ja vähemalt osa tööd ära teha....ja siis laupäeval lõpetada. Reede saab aga kiire olema, sest meil see kohtumine töö osas ja siis läheme ühele naisele kirikust kodu koristama ja triikima. Jällegi, saab natuke tööd teha :)
Seda peab ka mainima, et meil on siin ikka täitsa palav olnud need paar viimast päeva ja mul nüüd selle suve nahk juba maha tulnud ja ülad ja käed on ikka suht ära põlenud. Nagu Riana ütleb, siis tuleb kõrbelõhna:D Ma ei kurda :)

No comments: