Saturday, May 22, 2010

Ilm ja töö

Kolmapäeval, kui meie vaba päev oli, oli siin ka lõpuks ilm super. Suvi on siia ka jõudnud! Istusime pool päeva Riana ja Robertiga õues ning nautisime ilma. Ma sain näole päikest ka, see oli õhtul tuppa jõudes ilus punane :)
Neljapäev oli jälle tööpäev, kuid ega me meeletult ei rabanud, sest resto polnud avatud, vaid me lihtsalt valmistusime reedeks. Suht vähe tegime tööd ja siis läksime Unni ja Eloy poole õhtuks (Eloy on resto manager ja Unni siis tema elukaaslane). Istusime verandal, ajasime juttu, siis Eloy tuli koju ja tegi süüa. Sõime toas ning ajasime veel juttu. HIljem kutsuti meile takso järgi. Saime koju kuskil ühe ajal öösel ning järgmine päev kell 11.00 tööle.
Reede oli siis esimene 'normaalne' päev restos. Hommikul veel koristasime ja sättisime laudu ja pärast ma tegutsesin rohkem allkorrusel köögis ja nõude osakonnas, sest üleval polnud eriti midagi teha. Meil oli kaks broneeringut päeva peale - kell 15 tuli üks kihlapaar, kes tahavad meie juures oma pulmi korraldada ja siis õhtul 20 tuli 16 naist sööma. Õnneks käis vahepeal ka niisama rahvast, kes lihtsalt sisse astusid ja sööma tulid. Nii et äri hakkab vaikselt ilmet võtma. Usun, et ajaga saab koht vägagi populaarseks. Rahvas on toitudega alati väga rahul olnud ning no kui aus olla, siis nad peakski, sest need on tõesti väga head. Olen ise proovinud kahte magustoitu - key lime pai (pisike koogike) ja siis kuumutatud maasikad jäätisega...mõlemad viisid keele alla. Koju jõudsime eile pmst kell 2 ja nüüd siis olen üleval. Käisime just hommikust söömas ning nüüd siis plaanis korra linna peal käis C-vitamiini jahil, sest ml hakkab vaikselt haigus kimbutama.

No comments: